fredag 24 augusti 2018

Thank God it's Friday

Som alltid är det fullt upp just de här första veckorna. Herregud, vad jag har gått på möten och vad jag har jobbat. Hela kvällarna har jag suttit och gjort planeringar och letat fram bra material. 

Jag är inte en älskvärd människa när jag har för mycket att göra, och stackars Jesper har fått stå ut med mitt kyliga humör. Under en sådan här stressig vecka är det svårt för mig att prioritera träning. Jag tänker att jag måste jobba undan för att få ett lugn i kroppen. Men jag vet ju att allt blir sämre om jag inte tränar, så jag har trots allt fått till tre pass.

I tisdags kom eleverna. Det var roligt att träffa dem igen, och de nya såklart. Det känns tomt och tråkigt utan mina barn i 9E dock.

I onsdags hade vi en klassdag. Vi åkte till Björkullasand och fikade. Några av eleverna försökte sig på att bada, men varken vädret eller vattentemperaturen var på vår sida. Vi hade i alla fall en trevlig dag.


Efter två dagar med lektioner enligt schemat är jag väldigt trött idag. Tack och lov att det är fredag. Det ska bli skönt med två dagars ledighet. Tänk att slippa ställa klockan och stressa på morgonen. Drömmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar