söndag 26 augusti 2018

Helgens

Det stod ett träd i min skog precis bredvid vägen. Trädet hade dött och vid nästa storm hade det förmodligen lagt sig över vägen. Därför kom Håkan med sin motorsåg och tog ner det igår. 

Sixten vaknade klockan 6 för han ville inte missa när Håkan kom. Sixten gick direkt in till sitt rum och letade fram sin motorsåg och sina hörselskydd. Efter frukosten fick vi åka till mamma för att hämta Svennes skogshuggarhjälm, och när vi kom hem var Håkan och Carola här. 

Håkan och Sixten sågade ner trädet. Det är så himla gulligt att Sixten vill hjälpa till.



Håkan hjälpte till med att byta några bräder på huset och så röjde vi upp bakom garaget. Jag är verkligen så himla tacksam för all hjälp vi får. När Carola och Håkan åkt hem fortsatte vi greja ute. Det är kaos i trädgården efter all blåst och efter att målarna grejat runt.

Sixten och Stella lekte hela dagen och när hon åkt hem städade jag huset. När Sixten somnat satte jag mig och jobbade till jag blev så trött att jag nästan somnade med datorn i knät.

Imorse tog Sixten sovmorgon. Det tackar jag för. Vi blev lite sena ut på vår morgonpromenad, men det gjorde ingenting. Vi hade ju ingen tid att passa.


Jag sprang hem och när jag duschat, hämtat Sixten och hängt en tvätt åkte vi till stan och gjorde världens rackarbajsarhandling. Så skönt att ha det gjort.

När Jeppson kommit hem från sin fotbollsmatch åt vi middag och sen gick vi ut och fortsatte grejandet i trädgården. Sixten tycker det är så roligt att vara med och hjälpa till. 


Sixten gick fram och la armen om Jesper. Jag dör sötdöden. Mina killar.


Jag känner att jag skulle behöva vara ledig några dagar bara för att höststäda i trädgården. Men jag får ta det lite pö om pö. Och dessutom måste jag ändå vänta till målarna är klara.

Jag känner mig i vilket fall som helst redo för en ny arbetsvecka. Jag ser redan fram emot fredag dock. Jesper och jag ska åka till Stockholm nästa helg. Det ska bli så roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar