fredag 17 augusti 2018

Första arbetsveckan

Nu är den första vecka avklarad. Många tycker att det är skönt när semestern är slut så man kommer in i rutiner igen, men saken är den att vi haft rutiner även under semestern. Sixtens och mina dagar har i princip sett likadana ut - vi har haft fasta punkter och däremellan har vi haft fri lek.

Det jag saknat mest under den här veckan är att få starta dagen i lugn och ro utan att stressa och att jag inte fått träna så mycket jag gjort under ledigheten.

Det har, som alltid den första arbetsveckan, varit omtumlande och rörig. Jag har varit sååhå trött när jag kommit hem. Min hjärna är inte inställd på att tänka och min kropp är inte inställd på att gå upp så tidigt och vara så stilla och inomhus. Det kommer ta lite tid att vänja sig, och snart kommer det kännas lättare.

Fördelen med att inte vara ledig är att jag uppskattar helgerna mer. När jag kom hem från jobbet bäddade jag rent i sängarna och gav mig ut på den snabbaste springturen i min nutida historia. Hurra för mig!


Efter att jag duschat åkte Jesper och jag till Skara och middag. När jag lämnat Jeppson i Skara åkte jag hem och städade hela huset. Nu är jag redo för två lediga dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar