lördag 23 januari 2016

Vecka tre

Den här veckan har gått så fort, samtidigt som den har känts evighetslång. Jag har jobbat varenda kväll utom i torsdags och igår. Jag har liksom inte gjort något annat. Eller jo, jag gjorde naglarna i onsdags. 

I torsdags åkte jag direkt från jobbet till gymmet där jag körde dubbla pass. Träningsvärken igår var inte att leka med. Men det hindrade inte mig från att åka till gymmet efter jobbet igår igen. Mamma var så snäll och hämtade Sixten på förskolan. Eftersom det inte blivit något tränat tidigare i veckan kände jag att jag ville passa på när jag kunde.

Jag har inte ätit något godis på hela veckan. Och ja, det är en stor bedrift för mig. Min morot var hela tiden att vi skulle åka till Rattugglan och köpa godis om jag klarade mig utan hela veckan. Så när Daniel kommit hem från sin skidträning åkte vi dit. Men jag blev så himla besviken på godiset där. Inte alls så bra som när förra ägarna hade. Eller för att tala klarspråk - inte bra alls. Nästa fredag åker vi till Hemmakväll. Om jag inte äter godis i veckan som kommer alltså.

Imorse fick jag sovmorgon till 6.15. Den där timmen gjorde susen. Att Daniel till på köpet masade sig upp och pumpade däcken på barnvagnen gjorde att jag trots väglaget gick på en asbra tid. Fast träningsvärken är värre idag än igår.


När Sixten och jag kommit hem och jag duschat och vi alla ätit frulle packade vi in oss i bilen och åkte till Gudhem. Sixten frågar ju så efter sin farfar, så vi åkte dit och hälsade på.

Nu har jag bäddat rent i sängarna, Sixten sover och jag har parkerat mig i soffan. Härligt med helg ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar