onsdag 13 januari 2016

Året var 2015

Jag ligger ju lite efter, eftersom vi inte har haft internet. Men året som gick går ingenstans, så det gör ju ingenting. Här kommer en lista på höjdpunkterna 2015: 

Sixtens framsteg och utveckling
Det är i dagsläget helt ofattbart att Sixten för ett år sedan inte kunde äta själv, gå eller prata. Jag är inte en sådan där mamma som blir tårögd av stolthet när han lär sig nya saker. Jag är liksom inte sådan. Jag tänker att det hör ju till ett barns utveckling. Däremot blir jag galet imponerad över hur mycket och hur fort det går.


Spanien och Turkiet
Ja, är man soldyrkare som jag så är det få saker som slår en utlandssemester med sol och bad. I löööv solen!









Att vara utomhus
Aldrig har jag väl varit utomhus så mycket som jag var förra året. Jag tycker verkligen att det är underbart att vara ute.

















Våra utflykter med husbilen











Badandet
Jag tycker att det är viktigt att Sixten har en vattenvana och han tycker om att bada. Dels för att vi bor nära en sjö, dels för att jag själv tycker om att bada. Därför var babysimmet en aktivitet jag prioriterade framför allt annat. Och glad för det är jag. Sixten älskar vatten och tar mer än gärna duschslangen och sprutar sig själv på huvudet och i ansiktet.



När jag tänker tillbaka på sommaren så tänker jag att det var en skitsommar rent vädermässigt. Men vi tog alla tillfällen i akt att fylla upp poolen och bada däri. Och sen badade vi såklart mycket i både Spanien och Turkiet.







Att börja jobba
När jag började jobba innan sommaren var det bara roligt. Dels så visste jag att Sixten var i trygga händer hemma hos Daniel. Dels var det bara en kort tid innan sommarledigheten.

Efter sommaren började allvaret och vardagen. Jag har aldrig känt mig så splittrad och otillräcklig som jag gjort under hösten. Tur att jag tycker om mitt jobb. Det lättar upp.



Mina morgonspringturer
När Daniel gick hem på sin föräldraledighet och jag började jobba tog jag tillfället i akt att springa innan jobbet. Uppe med tuppen och på med löpkläderna. Bästa starten på dagen! Så himla skönt.






Att jag tagit tillvara på tiden
Fast man har huvudet på två ställen och fast jag mer än ofta känt att jag inte kunnat fokusera eftersom jag alltid haft ett och ett halvt öga på Sixten, så tycker jag ändå att jag varit bra på att ta vara på tiden. Jag, som tyckte jag var effektiv innan jag fick barn, har blivit supereffektiv.

Jag har också sett till att ta tillvara på alla dagar och vardagslyxat med blommor och tända ljus.

När solen sken och temperaturen var någorlunda skön släppte vi allt och tillbringade dagarna ute med sol, bad, grillning, mellanmål och glass.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar