söndag 8 november 2015

Lugn helg

Jag sa till Daniel förut att "gudars, vilken lugn och skön helg vi haft". Och det är precis vad vi behövde skulle jag tro. Sixten, den lilla galenpannan, sov till 9.30 igår. Vad hände? Vi var uppe och bytte blöja klockan 5 och då tänkte jag att han väl aldrig skulle somna om. Men vilken omsomning sedan! Jag vaknade av mig själv helt chockad klockan 9 helt utsövd och pigg. Så skönt!

Det kändes som hela dagen sovits bort och allt blev naturligtvis förskjutet. Sixten vilade väldigt sen middagsvila och middag åt vi först klockan 16.30.


Han var piggaste barnet i kommunen igår och gick inte och la sig förrän kl 21. Som sagt - allt blev förskjutet. Men med tanke på hans höga feber hela dagen i fredags var det väl behövligt.

Idag återgick vi som tur var till normala tider. Sixten har varit feberfri i dagarna två, så idag gick vi ut och lekte lite innan vi åkte ner till mamma så jag kunde prova min klänning som hon sytt in.

Vi har också firat Daniel på Fars dag med paket, lasagne till middag och kladdkaka till efterrätt. Inte för att  jag blev uppvaktad på Mors dag men.. Jag vill inte sjunka till hans nivå. Ha!

Nu är jag redo för en ny arbetsvecka. Jag hoppas att det blir en hel sådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar