onsdag 25 november 2015

I fas

Det har varit så mycket som hängt över mig och jag har bara känt för att dra täcket över huvudet. Det är ju inte likt mig, men den här tröttheten. Heelt sjuk. Men så inser jag ju att ingen kommer göra saker och ting åt mig och då är det ju bara bita ihop och köra. För när allt kommer omkring så är det ju bara "att göra". Och tänk så skönt det är ändå att bocka av sak efter sak på den där listan av saker att göra.

Den här veckan har jag verkligen haft eld i baken. Jag har fått jättemycket gjort. I måndags satt jag och jobbade från det att Sixten somnat till dess att jag själv höll på att skalla tangentbordet. 

Och igår tog jag en springtur när Daniel kommit hem från jobbet. När jag duschat och lagt Sixten slog jag in de sista paketen till Sixtens kalender. Daniel hjälpte mig sedan att sätta snöre runt alla 24 paketen.


Idag har jag och Sixten varit på second hand för att hitta en tomtedräkt i storlek större. Luciatåget på förskolan ska vara utomhus så en tomtedräkt som kan kläs ovanpå overallen är vad jag måste införskaffa snarast. För på secondhand fanns inga.

När vi kom hem tvättade jag och vek tätt och sedan bytte jag gardinerna i köket. Jag är för första gången på väldigt länge i fas. Både på jobbet och hemma. Undra sa flundra om jag kommer sova gott inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar