söndag 11 augusti 2019

Turkiet 2019

I fredags förra veckan gjorde vi oss redo för att tillbringa mer än en vecka ifrån varandra. Alltså, ångesten hos mig. Jag har ju stora separationsproblem, och väldigt sällan händer det att jag måste vara ifrån båda mina killar samtidigt så det var jobbigt för mig. Vi passade på att tanka varandra med kärlek.


Mamma och jag åkte till Partille på fredagens eftermiddag och lämnade Sixten i Falköping på vägen. Mammas och mitt flyg gick tidigt på lördagens morgon så vi sov hos Bengt A för att slippa åka mitt i natten. 

Vi gick ändå upp före tuppen och hoppade på flyget.


Vi har haft en helt fantastisk vecka med mycket sol och bad, god mat och dryck och fin miljö. Jag har sprungit varje morgon utom två. Så varmt och svettigt, men ändå fantastiskt. Jag har varit i Side många gånger nu, men verkar inte kunna tröttna på alla romerska lämningar.




Vi har tillbringat hela dagarna på stranden. Vi har varit där klockan 9 på morgonen och inte gått hem före klockan 18. Jag har läst fyra och en halv bok under veckan och verkligen försökt ladda mina batterier inför kommande läsår. 





































Det var, som alltid, tråkigt att packa och bege sig hemåt. Men jag har saknat mina killar. Och dessutom är det inte långt tills vi ska åka tillbaka dit allihop. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar