tisdag 19 juli 2016

Från torsdag till tisdag

Vi hann knappt utanför dörren i torsdag innan vi fick återvända hem från vår morgonpromenad och möta upp leveransen av mina nya vitrinskåp och en ny byrå. Sixten var eld och lågor över att det kom en lastbil och parkerade på uppfarten.


När han vilade middag ville han ha min mage som kudde. Så himla mysigt! Tänk att han faktiskt har legat där i. Det är så sjukt att tänka så.


Lagom till Sixten vilat färdigt hade det spruckit upp och blivit jättefint väder. Vi gick ut för en promenad och hamnade vid badplatsen. Sixten vart badsugen och vi tillbringade hela eftermiddagen där nere.


Daniel kom och hämtade och min helg har bland annat bestått av mer bad, drink-kväll, sushi-lunch, kaffe på sängen, examensfest och en ovanligt bra promenad.




Igår när Sixten kommit hem efter lunch gick vi såklart ner och badade. Det gäller att ta tillvara på det fina vädret. Jag låg på bryggan och njöt av solen medan Sixten lekte i vattnet bredvid mig. Han svalkade av mig då och då genom att hälla en hink vatten på mig eller genom att komma och lägga sig på min mage. Sååhå mysigt!


När vi badat färdigt gick vi hem och tände grillen. Karin kom och åt med oss till Sixtens stora glädje.

Idag började vi dagen med en morgonpromenad. Vi stannade till hos mamma och lagom till vi kom hem var tvätten klar för att hängas ut på tork. Vi åt såklart frulle utomhus och sedan var det dags för Sigges vila. Jag passade på att gå ut i solen. Så himla härligt!

Efter maten hoppade vi upp på cykeln och drog ner till sjön och badade och lekte i sanden.


Jag fick ta en arg Sixten under armen och bara åka hem tillslut. Han ville verkligen inte åka hem, men vi var tvungna att åka och handla. Noll droppe mjölk. Sixten drack upp det sista till frukosten och jag har inte ens kunnat dricka kaffe idag.

Nu har jag slagit mig ner i soffan efter att ha bäddat rent i sängen, plockat i ordning och vikt tvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar