söndag 13 januari 2019

Min helg i bilder

Som jag säger efter varje ledighet - det bästa med att börja jobba igen är att jag uppskattar helgerna mer. I fredags kändes det så himla härligt. Sixten såg fram emot helgen lika mycket som jag, och vi hade båda fredagsfeeling på morgonen.


Sixten sov över hos mamma på fredagskvällen för att jag skulle få sova en natt helt ostörd. Karin och Charlie sov också över hos mamma så Sixten var överlycklig. De hade tacomys och pyjamasparty. 


Jesper och jag hade fredagsmys, men jag var så himla trött och ville helst vara för mig själv. Jag gick och la mig och sov i tio timmar. Det är inte ens ovanligt längre - att jag sover så många timmar i sträck. När Sixten sover borta alltså.

Jag vaknade pigg och va sugen på en löprunda. Jag sprang lite längre och lite snabbare än i onsdags så jag är nöjd. Det var fasa fint väder också. Jag älskar att bo här.



När jag duschat och ätit frulle bäddade jag rent i sängen och sen kom Sixten hem. Vi åkte och handlade och sen åt vi middag. 

Sixten följde med David, Elin, Stella och Alva ner till sjön för att grilla korv. Jag passade på att städa huset och hänga tvätt. Men när jag var färdig tog jag på mig ytterkläderna och gick ner till sjön jag också.

Vår plan för helgen var att åka och åka skridskor i ishallen, men när jag såg att de åkte cross på sjön insåg jag att isen var tillräckligt tjock för att kunna åka skridskor på. Och när jag var nere i lördagseftermiddag var isen helt perfekt.



Idag packade vi fika och korv, spark och skridskor och begav oss ner till sjön. Vi blev ett bra gäng där nere; Sixten, jag, Jesper, Jespers föräldrar, mamma, David, Elin, Stella och Alva. Det var såklart oturligt att det började snöa, men vi var glada ändå. Vi åkte skridskor och spark, och Sixtens skridskoåkning hade förbättrats mycket sedan sist. Nu åkte han utan sparken utan att trilla omkull.





Efter flera timmar utomhus gick vi hem. Stella följde med och hon och Sixten lekte så himla bra fast de var trötta. De avslutade dagen med ett bad. Efter kvällsmaten somnade Sixten som en stock.

Vi är laddade för en ny arbetsvecka. Huset är städat, tvättkorgen är tom, matlådorna gjorda och väskorna är packade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar