söndag 20 januari 2019

Vecka 3

Alltså, på veckorna går allt i 120. Vi hoppar in i ett ekorrhjul och det är så skönt när det är helg och allt saktar ner. 

Igår vakade Sixten klockan halv 6, men vi gick inte upp förrän vid 7. Medan Sixten lekte vek jag tvätt och sen grejade vi lite innan vi gick ner och åt en lång frulle.

Sixten ville leka med Stella, så jag skjutsade honom till Ebbetorp. Jag passade på att bädda rent i sängarna och städa medan han var där. Sixten tycker inte att det är jätteroligt när jag städar och det går så mycket snabbare när jag får göra det ifred. Win-win.

Min kära Lena fyllde år i torsdags och igår var det dags att fira henne. Det var så längesen jag träffade truppen. Vi kom fram till att det var på midsommardagen vi senast var samlade. Helt sjukt. Det får inte hända igen. Det var i alla fall så trevligt och roligt att få hänga med dem.


Det blev inte jättesent för min del, så jag har varit pigg idag. Sixten sov hos mamma, så jag hann göra alla söndags-måsten samt jobba lite innan han kom hem.

Vi pälsade på oss kläder och gick ner till sjön. Så härligt väder! Vi åkte spark och skridskor. Jäklar, vad vi skrattade. Det är SÅ roligt att åka spark. 







Sixtens skridskoåkning blir bara bättre och bättre. Jag blir så stolt. 


När vi kom hem lagade vi middag och gjorde oss redo för en ny arbetsvecka. Sixten var trött och somnade innan klockan var halv sju. Det tar på krafterna att hålla igång i friska luften. Bästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar