lördag 10 februari 2018

Sportlov

Igår klockan 7 kom mamma hit för att vara med Sixten så jag kunde åka och jobba hela dagen. Jag kände att jag behövde göra det sista dagen innan sportlovet, plus att jag hade utvecklingssamtal. Hon kom åkandes i min kusins bil, som jag i min tur tog till jobbet så att mamma och Sixten kunde åka ut på något under dagen eftersom han blivit piggare. Halva släkten engagerades för att jag skulle åka kunna åka och jobba.

Jag fick massor gjort på jobbet och är nu redo för att åka på semester. Herregud, vad trött och sliten jag känner mig. 


Det borde jag egentligen inte göra med tanke på att det nyss varit jullov. Men det har varit mycket att stå i och jag har inte prioriterat sömn. Dessutom har Sixten sovit väldigt oroligt i flera veckors tid. Jesper sa till mig häromdagen att "du kommer sova i fyra dagar när vi kommer till Dominikanska". Haha! Ja, han har varit på semester mig med förut.

Idag började Sixten och jag dagen med en morgonpromenad. Han cyklade dock det mesta av vägen. Vi gick till mamma, och där var också Karin. Efter en kaffe sprang jag, såklart via en omväg, hem. Jag duschad och tog bilen till mamma för att hämta Sixten.

Sixten ville åka en omväg hem, och det var tur att vi gjorde det, för vi fick se att mina kusiner jobbade i skogen så vi stannade till och kollade lite.

Resten av dagen har gått åt till att förbereda inför morgondagens avresa. Jag har packat, bytt i sängarna, städat huset, tvättat tre tvättar och målat tånaglarna. När jag var färdig hade Sixten och jag lördagsmys innan det var dags för honom att stupa i säng. Själv har jag nu slagit mig till ro i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar