tisdag 19 december 2017

Kolmården

Vi brukar alltid åka till Liseberg innan jul. Men i år frågade Jespers föräldrar om vi ville följa med till Kolmården. Det ville vi såklart! 

Vi blev upplockade i lördags morse och på vägen stannade vi till och åt frukost som Carola hade med sig. 


När vi kom fram checkade vi in på hotellet, tog på oss varmare kläder och begav oss sedan till djurparken och Bamses värld.

Sixten åkte Skalmans bilar, åt korv i bröd, tittade på teater och köpte sig en Bamse och en burk med dunderhonung fylld med godis. Han var så nöjd och glad.



När vi kände oss klara åkte vi tillbaka till hotellet och badade. Sixten verkligen älskar att bada! Han och Jesper var lika vilda i vattnet.

På kvällen åt vi julbord. Det var SÅ himla gott. Jag älskar julbord. 

Jesper och jag avslutade kvällen nere i spa:t där vi fick badade bubbelpool och fick massage. Ljuvligt!

Det är så mysigt att bo på hotell. Sixten sov såklart när vi kom tillbaka, så Jesper och jag bäddade ner oss i sängen och tittade på tv.

Sixten tog sovmorgon till klockan 7. Men vi låg kvar i sängen och drog oss. Så mysigt!


Halv 8 messade Carola och frågade om Sixten ville följa med ner och bada innan frukost, och det ville han naturligtvis.

Nr vi ätit frulle och checkat ut åkte vi till djurparken igen och gick in i terrariet. Vi tittade på alla djur och klappade en orm. Det var första gången för både Sixten och mig. Jag är ju ingen djurvän men just ormar och fiskar fascinerar mig.

Vi avslutade vår lilla resa med att gå på djurparken och marknaden som fanns där. Sixten fick titta på fler djur och på en teaterföreställning om tomten. Mycket uppskattat.

 




Det var en trött men mycket nöjd och glad familj som kom hem i söndags kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar