onsdag 23 mars 2016

Påsklov på riktigt och årsdagen

Nu har jag gått på påsklov. Jag skulle ju egentligen ha gjort det redan igår om jag inte varit tvungen att vara hemma i måndags. Nu blev det förskjutet en dag eftersom jag jobbade igår och idag istället. Men det gör inte mig så mycket.

Eftersom Sixten varit hemma med Daniel och jag inte haft någon direkt tid att passa så har jag och Sixten varit ute och gått morgonpromenad både igår och idag. Det finns ingen bättre start på dagen. Igår gick vi ut genom dörren redan klockan 5.45 eftersom Sixten vaknat mer än en timme tidigare än så. Härligt att det är ljust vid den tiden nuförtiden. Vi fick en fin och härlig, om än något kall, morgonprommis.


Efter att jag varit på jobbet och rättat nationella prov åkte jag till optikern och därefter till gymmet. Precis som tisdagsrutinen säger.

Idag var det en gråare men varmare morgonpromenad. Inget ont som inte har något gott med sig. Efter dusch och frulle åkte jag till jobbet och rättade klart proven och sen åkte jag till Martina och gjorde naglarna. 

När jag fått mina naglar fina igen åkte jag hem och hämtade Sixten och Daniel och sen åkte vi in till stan igen för att köpa presenter till påskspelet vi ska spela med Daniels familj.

Nu har jag landat i soffan. Jag är så trött att jag är otrevlig så jag ska alldeles snart gå och lägga mig.


Idag är det 11 år sedan pappa gick bort med allt vad det innebär. Som jag saknar. Och längtar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar