fredag 25 mars 2016

Lååångfredag. Och lite gårdagens

Daniel tog Sixten natten till igår för jag vara bara sååhå trött. När jag blev väckt hade jag sovit en natt med god och ostörd sömn. Det behövde jag verkligen. Jag vaknade upp som en ny människa och som om det inte var bra nog, så möttes jag av det här när jag drog upp rullgardinen:


Bra start på dagen! Och tack vare att mamma varit så fantastiskt snäll och putsat fönstren kunde jag föreviga det.

Sixten och jag gick ut på vår morgonpromenad och när jag duschat och vi ätit frulle åkte vi till stan och köpte födelsedagspresent till Daniel. Jag råkade visst köpa två nya stycken kläder till mig själv också när jag ändå var på stan. Efter vår shopping myste vi till det med en fika.

På kvällen var jag, Camilla och Ananthi på Pinchos i Skövde och åt mat och drack drinkar. Det vart inte så sent, eftersom vi var där redan 17.15. Jag var i säng innan det blev idag, men jag kunde inte somna. Jag fick som tur var sovmorgon och vaknade av mig själv 10.30. 

Sixten och Daniel hade åkt till mamma och kom hem lagom till att jag duschat, ätit frulle, bäddat ur sängarna och tvättat en tvätt. Vi åt middag och sedan åkte vi till stan och veckohandlade. 

Det har varit en väldigt grå dag idag på flera sätt, och en stor bukett tulpaner fick därför det stora nöjet att följa med hem.


Eftersom jag inte har någon tillräckligt stor kastrull som passar på vår induktionsspis så var mamma snäll och kokade vår skinka. Precis som i julas. Och förra påsken. Så nu ikväll har vi ätit smörgås med varm skinka och druckit påskmust.


Nu är det soffläge och film som står på programmet. 


Imorgon är det påskafton. Som jag längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar