lördag 12 juli 2014

Två veckors

Nej,  vi har fortfarande inget internet. Men nu tyckte grannen så synd om oss så han och Daniel har dragit en sladd inifrån dem hem till oss. Tackar, säger jag! Synd att Telia inte tycker lika synd om oss dock.

Jag tittade igenom min mobil för att se vad jag gjort de senaste två veckorna, och då slår det mig åter igen att jag är så dålig på att föreviga vad jag gör. Jag hittade mest bilder på Sixten. Inga på när Linda från Karlstad var här med sin familj och hälsade på. Inga bilder från Ananthis eller Majvis kalas. Inte heller från när hela min familj var en hel dag hos Karin och Matthias. Och inga bilder från när vi var hos Daniels föräldrar en hel dag. Dåligt.

Det har ju varit ett helt fantastiskt väder dock! Inte för att jag hinner sitta i solen så mycket som jag önskat. Nej, jag har haft något inplanerat varje dag fram till i förrgår. Vi har ju kört vår intensivkurs i babymassage och däremellan har det varit fikor, besök på BVC och MVC och hos nagel-Martina.

En dag fick jag nog av att jag inte tagit tag i och planterat blommor vid entrén. Jag åkte till trädgårdsmästaren och köpte lite utav vart, utan att egentligen ha en plan. Någon har sagt till mig att man föds med gröna fingrar. Har man det inte, så har man det inte. Och jag har inte fötts med det. Väl hemma stod jag och kliade mig lite i huvudet och undrade vad det skulle bli av det hela. 

Men jag tänkte att det mesta kan man ju träna sig till. Så jag körde fingrarna i jorden och lekte Ernst.



Vad mer... Jo, jag premiärbadade igår. Bättre sent än aldrig. 


Jag har också köpt material till och gjort inbjudningskort till dopet. 


Och så har jag skapat mig ett Sixten-armband.


Nu sitter jag i soffan och har precis fått den här gosegrisen att somna.



Han vaknade dock en stund efter att denna bild togs och sover nu istället som en stock på mitt bröst. Lördagsmys när det är som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar