söndag 28 juli 2019

Tre dagar på sjön

I onsdags vaknade jag upp pigg och utvilad efter nio timmars sömn. Sömn är för tillfället en större bristvara än vanligt eftersom Sixten är inne i någon form av fas där han tror att han är en sparkande ninja om nätterna. Sixten var hos sin pappa från tisdag till onsdag, och det är då jag får passa på att sova ordentligt.

Jag gav mig ut på en springtur i dimman. Det var så dimmigt att världen var i svartvit. Jättekonstigt, men fint.


När jag duschat och gjort mig i ordning packade vi strandväskan och åkte till Jespers föräldrars båt. Det var första båtturen den här sommaren, och det var så härligt! Vi åkte ut till vår lilla ö där vi spenderade hela dagen med so och bad.



Även i torsdags åkte vi ut med båten. Och nu kunde också Sigge följa med. Jag kommer nog aldrig kunna vänja mig vid att han måste åka till sin pappa och att vi får göra saker utan honom.










Det var en så himla fin kväll i torsdags. Nästan vindstilla och så varmt och skönt. Jag ville liksom inte åka hem.

I fredags började jag inte dagen med någon form av träning. Istället åt vi frukost ute på altanen. Det är så mysigt tycker jag.


Sen packade vi åter våra väskor för en dag på sjön. Vår ö var upptagen så vi åkte till en annan. Det gick precis lika bra det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar