måndag 15 juli 2019

Juli hittills

Jag fick nästan ett stressyndrom när jag insåg att det var veckor sedan jag skrev. Det känns inte som vi gjort något, men när jag tittar i min telefon och ser alla bilder så har vi ju gjort en del. Jesper och jag har till exempel varit i Lund i helgen, men det kräver ett eget inlägg.

Jag börjar från där jag slutade senast.

Det är ju såklart tråkigt att det inte är superbra väder den här sommaren, men inget ont som inte har något gott med sig. Det är inte jättevarmt att träna, och det är ju skönt. Det är inte helt lätt att få med Sixten ut på morgonpromenader längre, men ibland tvinga jag honom. Och när vi väl kommit ut så går det hur bra som helst.


Jag springer, via en omväg, hem och duschar innan jag hämtar Sixten som brukar stanna kvar hos mamma.


Ett par gånger i veckan hittar jag tillfällen då jag kan springa ut på mossen. Jag tycker att det är mycket härligare att springa där ute.



Det har ju varit soligt och fint, och vi är såklart ute så mycket vi kan. Jag har underhållit min Kroatien-bränna medan Sixten lekt, och vi ha tvättat lekstugan inför den kommande målningen.



En dag åkte vi till Ebbetorp för att hämta halm, och då fick vi se att David var nere på gärdet och grävde. Sixten spatserade dit med långa kliv.


Vi fick gå upp på logen för att hämta halmen. Medan jag plockade ner halm i en påse passade Sixten på att leka på balarna. Jag fick hjärtat i halsgropen och tyckte nog att det var bäst att han höll mamma i handen medan han lekte hinderbana.


I onsdags, innan jag skjutsade Sixten till sin pappa, åkte vi och besiktigade bilen. Det brukar ju Sixten och jag göra i början av sommarlovet.


Igår hämtade vi upp Sixten i Falköping på vår väg hem från Lund. När han och jag är lediga tillsammans och umgås nära, nära hela dagarna så blir hans vistelse hos Daniel tusen gånger värre. För mig alltså. Jag längtar ihjäl mig efter honom. Så det var härligt att hämta hem honom.

I morse började vi dagen med en påtvingad promenad. Det var friskt och härligt! Jag sprang, via en omväg hem, och det var så skönt.


Eftersom regnet öst ner mest hela dagen har vi haft en innedag. Sixten har lekt och jag har strukit och tvättat. Sen har Sixten tränat på att skriva bokstäver medan jag flyttat in i min nya kalender. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar