söndag 3 mars 2019

Vecka 9

Det har varit många sena kvällar den här veckan. Jag älskar ju inte det, men så blir det ibland. Det var därför helgen var extra efterlängtad.

Jag hämtade Sixten tidigt från förskolan i fredags och när han fått sig en dusch gav jag mig ut på en härlig springtur. Den första på hela veckan, och så välbehövlig.


Efter att jag duschat åkte vi till Jespers föräldrar för att fira hans pappa som fyllde år i torsdags. Vi satt ute på den inglasade altanen en stund innan vi gick in och åt smörgåstårta.


I lördags började Sixten och jag dagen med en morgonpromenad. Så friskt i luften och solen sken på våra nosar. Man kan inte få en bättre start på dagen.


Sixten stannade kvar hos mamma, och jag sprang via en omväg hem.  När jag duschat, ätit frulle och hämtat Sixten bäddade jag rent i sängarna och dammsög huset. Sen var det dags för oss att åka till Lidköping för att äta på Thai House för att fira min födelsedag. Hela min släkt var med och det var så trevligt!


Sixten ville sova över hos mamma, eftersom min syster skulle sova där. När jag vaknade öste regnet ner så jag bestämde mig för att styrketräna. Sen åkte jag och hämtade Sixten och mamma och tillsammans åkte vi till stan och handlade.

Efter middagen kom Stella hit till Sixtens stora lycka. Solen kikade fram, så vi var ute och grejade. Jag tvättade bilen och barnen lekte. Det är tredje helgen i rad som jag tvättar bilen. Jag fick verkligen ett sammanbrott när bilen var så skitig för tre helger sedan att jag svor att jag inte skulle utsätta mig för något liknande igen. Det tar liksom inte så lång tid att tvätta den när den inte är ingrodd med smuts och salt. Nu är den så ren och fin.

När Stella började frysa gick vi in och fikade. Sen lekte de tills Elin kom och hämtade henne. Då var det dusch för Sixten och mig innan vi åt kvällsmat. Det har varit en helt perfekt dag. Sixten har varit på ett strålande humör och han har varit så mysig. 

Imorgon är det en ny vecka. En kortvecka för mig. På torsdag åker Jesper och jag på en långweekend - min födelsedagspresent från Jesper och hans föräldrar. Det ska bli roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar