söndag 10 februari 2019

Sportlovsstart

I fredags när jag gick hem från jobbet gick jag på sportlov. Så skönt! Jag snörde på mig springskorna och gav mig ut på en springtur. Med facit i hand valde jag fel väg. Jag sprang på den oplogade skogsvägen och tänkte att jag kanske kunde springa i bilspåren. Det kunde jag ej. Jag fick springa i snön. Det var satans tungt. Och blött. Jag kunde vrida ur mina strumpor när jag kom hem. Och fick lägga skorna på elementet.


Igår storstädade jag hela huset. Bäst att passa på när Sixten är hos sin pappa. Det tar sin lilla tid. Ro i själen med nystädat hem och renbäddade sängar.

På kvällen hade Jeppson och jag mellomys. Jag var så sugen på fruktsallad så det fick det bli. Gott!


Idag valde jag rätt väg att springa. Det var faktiskt skönt med bart väglag.


När jag duschat och ätit frulle gick jag ut och plockade ner julbelysningen. Sent, kan tyckas, men det har ju varit mörkt till nu. Det är vid sportlovet det brukar märkas tycker jag.

Sen satte vi oss och plubbade, Jesper och jag. Sen åkte vi in till stan och uträttade några ärenden. En liten söndagsutflykt.Mycket trevligt.

Nu är Sixten hemma igen och mitt hjärta är helt. Tanken var att han skulle till förskolan några timmar imorgon så jag kunde jobba, men det går så mycket sjukdomar just nu och det vore ju allt annat än bra om han åker dit och blir smittad. Så Sixten sa vara hos mamma lite medan jag jobbar undan. Här tar vi det säkra före det osäkra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar