onsdag 14 november 2018

Våra morgon-snaps

Jag börjar varje morgon med att skicka en "Gooood morgon"-snap till några av mina snapchat-vänner. De är alla tämligen lika, med  på sistone har Sixten sett det som sitt mission att spexa till det lite. Alltid piggar det väl någon klockan halv sju på morgonen.



Jag tänkte att jag kanske inte skulle orka jobba hela dagen i måndags, men jag hade ett möte med en förstelärar-kollega klockan 14 och när vi var klara med att utvärdera handlingsplanen var det inte mycket kvar av arbetsdagen. Det var lika bra att hålla ut. Men jag var bra sliten när jag kom hem.

Igår skjutsade jag Sixten till Falköping efter jobbet. Han hade klipptid och har varit hos Daniel idag. När Sixtens hår blir lite längre snurrar han i sitt eget istället för i mitt. Ingen är väl gladare för det än jag. Igår när han vaknade såg han ut som en enhörning. Så gulligt!


Idag har jag varit kompledig eftersom jag ska åka till Polen imorgon. Jag sov i 10,5 timmar, men vaknade med huvudvärk. Jag satte mig i soffan med en stor kopp kaffe och tittade på nyhetsmorgon. Sen gjorde jag färdigt Sixtens paketkalender. Så skönt att ha den klar.


Sen satte jag mig och rättade prov, slog in julklappar, tvättade och packade. Nu väntar jag på att Sixten ska komma hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar