lördag 3 juni 2017

För en vecka sedan

Idag, när regnet öst ner i stort sett hela dagen, känns det som jag drömt att det var sommarväder förra helgen. För en vecka sedan började jag lördagen med att ge mig ut på en springtur. 


När jag duschat och vi ätit frulle åkte vi och mötte upp Jespers familj vid deras båt och gav oss ut på sjön. Vi tillbringade hela dagen på en ö där vi solade, badade och grillade. Så underbart!


Jag hann precis jämt bara hem och duscha och göra mig i ordning innan jag åkte till Töreboda där det vankades födelsedagsfirande för Sara och Anna. Vi bjöds på god mat, rosé på gräset, många skratt och så lite skvaller och uppdateringar såklart.



I onsdags gick jag upp tidigt och sprang innan jag åkte till jobbet. Sixten var hos Daniel och jag har varit så himla trött på eftermiddagar och kvällar den här veckan, så jag tänkte att det var lika bra att häva sig ut innan jobbet.


Jeppson har sovit här i tio nätter i rad nu, och har sin dator med sig, gibbare som han är. Och Sixten vill naturligtvis vara med på ett hörn. Ja, det ska börjas i tid. Det finns ju pengar att tjäna i den där e-sporten. 


Planen för dagen var att klippa gräset, men när vi vaknade i morse öste regnet ner. Istället har jag varit och storhandlat och städat huset. Det behövdes ju det också.

På onsdag ska betygen vara satta. Det beror inte på mig och min dåliga framförhållning att jag får sitta här en lördagskväll och bedöma inlämningsuppgifter. Hade samtliga lämnat in sina arbeten i tid hade jag satt alla betyg innan jag gick hem på långledighet igår. Jaja, det är ju långt till onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar