onsdag 21 juni 2017

Första semesterdagen

Igår var det sista arbetsdagen innan sommarledigheten. Dagen avslutades med en gemensam middag på Kinnekullegården. Mycket trevligt avslut med kollegorna. Innan vi åkte hem åkte vi och stannade till vid utsiktsplatsen på Kinnekulle och tittade på solnedgången. Sååhå himla fint!


Idag har jag tillåtit mig själv till att göra typ ingenting. Jag har vattnat mammas nyplanterade träd. Det är väl den enda nyttiga jag har gjort. Annars har jag mest legat i solen. Jag tyckte jag var värd det.

Sixten kom hem efter att ha varit hos Daniel sedan i lördags eftermiddag. Han har varit sjuk och Daniel tog vab:andet så jag kunde jobba mina sista dagar. Därmed missade han också sina två sista dagar på förskolan innan sommarlovet. Men vi ska åka dit imorgon och hämta hem hans kläder och ge pedagogerna sina sommarpresenter.

När Sixten och jag kommit hem gick vi nästan direkt ner till båten för att ta oss en tur. Det var premiär för båtåkning för Sixten. Han var så taggad. I sin nya, och första, flytväst satt han hur nöjd som helst i båten. 


Han fiskade med en pinne han hittade på vägen ner till båten och konstaterade att "det är inte mycket fisk här idag". Söta barn!

Vi kastade ankar och åt jordgubbar innan Sixten tyckte att vi skulle ro hemåt.


Nu sover barnet och jag har landat i soffan och ska titta på serier. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar