söndag 18 juni 2017

Gårdagens fantastiska bröllop

Igår var en stora dagen här, dagen då min älskade lilla lillebror gifte sig. Tänk att han blivit så stor och vuxen. Det är för mig helt ofattbart. 

Det var världens härligaste dag, från början till slut. Jag kände inte ens av sömnbristen från föregående natt då Sixten hostade och var ledsen hela natten. Jag sov inte många minuter, och tänkte att det ju var typiskt. Men det gick som sagt alla tiders ändå.

Vigseln hölls i Fågelö kapell ute på Torsö. Strålande sol i en idyllisk miljö. Och jag hade det bästa tänkbara sällskapet vid min sida.


Jag hade förberett mig mentalt på att det skulle bli ett gråtkalas, och kanske just därför blev det inte mycket av det. Jag klarade mig med endast en servett. De är ju snygga i vanliga fall med som brudpar... Vackrare brudpar har jag aldrig skådat. Herregudars, vad fina de var. 




Bröllopsmiddagen hölls på Moholms herrgård. Karin och jag var toastmadames och hade fixat tipspromenad och lekar. Som sig bör höll vi också ett tal till vår lillebror. Vi hade skrivit ett tillsammans som blev riktigt bra om jag får säga det själv.

Efter middagen blev det dans och som vi dansade. Jag sparkade av mig klackarna och dansade barfota. Det är det bästa! Vi dansade oss helt genomsvettiga. Det var så himla roligt. Vad jag skrattade. Den bästa dansen var ändå när jag dansade med min morbror. Så fantastiskt!

En av gångerna när jag skulle gå på toa stod Sven där inne. Min första tanke var såklart att jag råkat gå in på herrarnas, men så var det inte. Det jag fick bevittna var ren och skär kärlek. Han hjälpte nämligen Johanna med klänningen medan hon gick på toa. Det här är nog mitt favoritkort från kvällen. Så mycket i kärlek fångad på bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar