onsdag 15 februari 2017

Solen - I love you

Sixten har börjat leka en helt ny sorts lekar. Det är inte längre bara lek med traktorer, bilar och maskiner - det ska fikas, lagas mat och sist ut i ordningen är att vi ska ut och resa. Han packar väskor och sen hoppar vi på båten och åker på semester. Jag är inte bäst på att leka sådana här lekar. Jag tycker att det är urtråkigt. Men jag hänger på och spelar med och jag gör det med inlevelse. Faktiskt. Han är galet rolig att umgås med, så det är lätt värt det.


Egentligen är det det ju sportlov den här veckan, men jag har varit tvungen att jobba så Sixten har varit på förskolan måndag och tisdag. Jag har suttit med scheman, bokat in utvecklingssamtal, planerat nya arbetsområden. 


Och hahahallå! Vädret! Solen har visat sig i flera dagar. Det är ju bara SÅ härligt. Herregudars. Jag blir ju som en helt annan människa. Det är ju inte meningen att jag ska bo i det här landet. Jag blir ju som förbytt, till det sämre, av det mörka och gråa.


Idag började jag dagen med att under svåra plågor ta mig upp ur sängen. Alltså, min träningsvärk idag är inte av denna värld. Jag insåg bara jag sträckte på mig i sängen imorse att jag inte skulle må bättre av en springtur, som jag hade planerat. Istället gav jag mig ut på den skönaste morgonpromenaden på länge. Jag gav mig ut på mossen för att gå av mig träningsvärken, hade musik i öronen, solen värmde och luften var kylig.


När jag kom hem hoppade jag in i duschen, gjorde kaffe och kröp ner hos Jeppson i sängen. Bästa starten på dagen! Så mysigt.

Vi gick upp, gjorde oss i ordning och åkte till stan. Planen var egentligen att vi skulle fika, men klockan blev lunch så vi åt det istället. Jag får min semla en annan dag. Efter lunchen strosade vi lite i stan innan vi slog oss ner i solen och fångade några Pokémoner. Härligt!


Sixten har återvänt till Jula Mosse och nu ska vi vara lediga resten av veckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar