lördag 11 februari 2017

En lördagens

Jag hade som plan att, som vanligt, gå ut och gå min morgonpromenad imorse. Men min onda hals och min snuva vill inte ge med sig. Om jag vetat att mamma varit hemma och Sixten kunnat stanna där medan jag fortsatt min promenad, hade jag kanske hittat motivationen. Men jag var trött och jag hade ingen lust alls att ta striden med Sixten om att sitta stilla i vagnen. Därför tog vi en lång frulle innan vi pälsade på oss och gick ut.
Igår föll minimalt med snö, men det räckte för att göra Sixten glad. Vi gick ut och sopade lite. Mest snö fanns det på vägen och där höll vi följaktligen till. 


Sixten och jag är lika glada i att vara ute båda två. Vad är bättre än att få vara ute i friska luften?


Sixten blev cykel-sugen, så jag gick och han cyklade ner till sjön. Vi grävde lite i löv och tittade på isen innan vi gick in och vilade middag.

Jag fick en fasa längtan efter min syster och jag hade turen att hon både var ledig och dessutom på hemmaplan. När Sixten och jag ätit middag åkte vi till henne. Där befann sig även Sven, Johanna och Harry. Vilken lycka! Det blev en spontan syskonfika och jag fick bebismysa lite.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar