söndag 26 maj 2019

Kolmården

När Sixten och jag kommit hem från jobbet i fredags packade vi det sista innan Jespers föräldrar kom och hämtade oss för att åka till Kolmården. Vi fick det av Håkan och Carola i påskpresent, och nu var det äntligen dags. Sixten och jag hade sett fram emot den här resan sedan påsk. Jesper var väl inte lika exalterad, men ändå med på tåget så att säga.

Håkan och Carola hade hyrt en stuga på Kolmårdens camping, så dit åkte dit och sov där i fredags. Sixten älskar när han är omringad av människor som han älskar och som älskar honom. Då myser han.


Sixten vaknade såklart jättetidigt igår. Han var peppad på att åka och titta på alla djur. När alla vaknat gick vi ut på en liten morgonpromenad.



När vi ätit frulle, packat och städat stugan åkte vi till djurparken. Det var perfekt väder - halvmulet och lagom varmt.













Vi var i parken från öppning till stängning, och vi var alla trötta och mycket nöjda. Sixten somnade innan vi ens kommit ut ur Kolmården och sov hela vägen hem.

Idag vaknade vi pigga och glada. Sixten smet iväg och hämtade mina Mors dag-presenter. Han och mamma hade varit och fixat det. Gulligt!

Medan det spöregnade packade vi upp, tvättade och duschade. Sen gick vi ut och hissade flaggan. 


Solen kom fram så vi gick till Ebbetorp och fick med oss Stella hem. 

När vi ätit middag åkte Sixten och Jesper till Götene. Jesper skulle rösta och Sixten ville åka till Håkan och Carola. Jag fick helt plötsligt en hel eftermiddag ensam, så jag passade på att städa huset i lugn och ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar