lördag 1 december 2018

Veckan som gått

I söndags kväll avslutade jag veckan med att gå på bio med min kära Lena spena. Vi åkte i god tid så vi hann prata ikapp och köpa godis. 


Sen myste vi ner oss i stolarna och såg "A star is born". Den var inte så bra som jag fått för mig, men väl godkänd. Och att få tillbringa kvällen med Lena var en riktig tiopoängare. 


Veckan har gått i ett rasande tempo. Det har varit många möten och fullt upp. Jag har jobbat varenda kväll då det drar ihop sig till betygsättning. Jag är så trött och jag blir förvånad varje morgon att jag tar mig upp ur sängen.

Men efter en kopp kaffe och lite Sixten-energi känns det lättare. 


Sixten har frågat mig otaliga gånger under den här terminen när han ska få följa med mig till jobbet. I fredags hade jag inga möten, så då passade det utmärkt. 

Han skötte sig exemplariskt hela dagen och var så charmerande som bara han kan vara.


Innan vi skulle åka hem passade vi på att titta i mikroskop och Sixten fick till sin stora lycka spela trummor för första gången i sitt liv. 


Det var en trött men mycket nöjd Sixten som åkte hem från Götene igår. Han somnade som en stock i bilen. Gullungen.

När vi kom hem tog vi fram alla adventsljusstakar och stjärnor och bytte till julgardiner. Det är alltid ett litet projekt att göra allt detta, och det tog inte mindre än tre timmar innan jag var klar. Men fint och mysigt blev det.

Idag vaknade Sixten klockan 5.15. Alldeles för tidigt, men han var så peppad på att öppna första paketet i sin paketkalender. Vi myste lite i sängen innan vi till slut gick upp och fångade dagen.


När han öppnat sitt paket åt vi frukost framför adventskalendern på tv:n. Så mysigt!

Sixten har tjatat i flera veckor på att vi ska ta fram julgranen, så när frullen var uppäten tog vi tag i den saken. Egentligen är det ju alldeles för tidigt enligt mig, men Sixten ska vara hos sin pappa nu två helger i rad och sen är det ju nästan jul. Dessutom har jag så mycket julklappar klara att det var bra att få någonstans att samla alla.

Därefter tog vi på oss och gick ut. Sixten hjälpt Jesper att byta däck på mammas bil medan jag satte upp den sista ljusslingan.

När vi var klara gick vi in och fikade och sedan gick ja och Sixten och vilade. Han sov i närmare två timmar, och det var bara bra eftersom vi skulle åka på dop.

Idag var det min kusins dotter Alva, Stellas lillasyster, som skulle döpas.


Vi har hunnit med mycket idag, men jag har ändå tusenmiljoner saker kvar att göra innan jag kan känna ro i själen. Två och en halv vecka till jullov. Inte för att jag räknar eller så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar