måndag 10 december 2018

Måndagsfeeling

Woy woy, vad dagarna går fort! Det är mycket nu såhär innan jul. Inte nog med att det är mycket som ska rättas och bedömas innan betygsättningen - jag har ju planerat så bra att arbetsområdena tagit slut i samma veva och måste därför planera nya. 

Fastän jag tycker det är hemskt, var det tur att Sixten var hos Daniel i helgen som gick. Och Jesper va borta från torsdag till lördag eftermiddag, så jag har fått så himla mycket gjort!

Efter jobbet i fredags var jag i inte mindre än nio affärer och handlade julklappar och diverse annat nödvändigt. När jag kom hem bäddade jag ur sängarna, tvättade en tvätt och städade huset. Kvällen spenderade jag med att jobba.

I lördags vaknade jag innan klockan 6 av att jag hade så himla ont i halsen. Jag försökte somna om, men det gick icke. Så jag gick upp och satte mig och jobbade. Jag kände att jag behövde lite frisk luft, så jag gick ut och tvättade bilen och körde in ved.

På eftermiddagen slog jag in julklappar och julpyntade lite innan Jeppson kom hem och vi åt middag. Efter att vi tittat lite på serier satte jag mig och skev julkorten till mina ögon sved av trötthet.

Igår började jag dagen med aaaatt *trumvirvel* jobba! Jag tog en paus och gjorde två olika sorters julgodis innan jag fortsatte. När jag kände mig klar strök jag tvätt och förberedde en ny vecka innan vi åt middag. Sedan var det dags för mig att åka till Falköping för att hämta hem Sixten.

Idag var det faktiskt inte så tungt att ta sig upp ur sängen som det varit under flera veckors tid. Jag har på riktigt blivit chockad över att jag stått i köket och lagat frukost. Jag skulle nästan vilja sträcka mig så långt som att påstå att vi hade lite måndagsfeeling idag.


Sixten har ju feeling varje morgon, och tur är väl det. Lite av det smittar av på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar