söndag 21 oktober 2018

Kalashelg

Jag och Sixten var, trots att vi har varit lediga, glada för att det var fredag i fredags. Vi vaknade med fredagsfeeling båda två.


När vi kom hem bytte jag om till springkläder. Sixten hoppade på cykeln och jag sprang bredvid till Ebbetorp. Där stannade han hos Stella och David medan jag gav mig ut på en springtur. Det var verkligen välbehövligt ur alla synvinklar.

När jag duschat och hämtat hem Sixten åt han mellanmål och badade, sen städade jag hela huset innan vi hade fredagsmys. 

Igår började jag dagen med att styrketräna och sen var jag barnvakt åt min systers lille Charlie och Sam. Sen var det bara att svida om till finkläderna och åka på dop. Både Karins och Svens söner döptes. Gullungar.



Min bästis K-stin var hemma från Lund och även hon var med på dopet. Det var härligt att få tillbringa en hel eftermiddag med henne och min släkt.

Idag började Sixten och jag dagen med en cykel-spring-gå-promenad. Det var väldigt längesen, eftersom mamma varit i USA i en månad innan vi åkte till Turkiet. Det är allt bra härligt med höst ändå. 


Jag sprang hem via min omväg, men alltså shit vilken träningsvärk jag hade idag. Varje gång jag satte ner benet i mitt löpsteg gjorde det ont. Jag undrar sa flundra hur det kommer kännas imorgon..

Klockan 12 skulle Sixten vara på sitt första barnkalas. Ja, alltså ett som inte är någon släktings. Så spännande! Alla barn på hans avdelning var bjuda, så Sixten såg mycket fram emot det. Och det gjorde jag också., för jag skulle få umgås med Lena Spena. Wihoo! Det var sååhå längesen vi sågs.


Mellan alla festligheter har jag hunnit tvätta ikapp all tvätt från semestern, göra matlådor och ingefärashot, stryka och göra i ordning i huset. Skön känsla.

Här avslutade vi dagen med att duscha och bada och äta en bamsekvällsmat. Sixten var så trött ikväll att han somnade mitt i en mening. Mitt lilla hjärta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar