söndag 29 oktober 2017

Fem frågor och fem svar

Vem pushar dig to wake up and kick ass?
Det är jag själv. Det finns ingen som har högre krav på mig än jag själv. Jag är ganska envis och vägrar att ge upp. Däremot finns det situationer där jag önskar att jag var tuffare. Då pushar Jesper och mamma mig, så att jag ska stå upp för mig själv. "Måtta och slå" som mamma sa till mig nu under hösten.



Vem får ditt hjärta att skip a beat?
Jesper. Såklart. Kärleken jag känner för honom är hisnande. Han ger mig fortfarande fjärilar i magen. Och jag tycker att han är såå snygg. Ibland när jag tittar på honom hör jag inte vad han säger. Jag ser att hans mun rör sig, men jag lyssnar inte.
Sixten får också mitt hjärta att hoppa över ett slag, fast på ett annat plan. Han är livet. Jag vet att jag är partisk, men jag har aldrig träffat ett roligare och smartare barn. Han får mig att skratta från själen varje dag. Och han är så smart att han kan prata sig ur vilken situation som helst.




Vem är din partner in crime?
Jesper är min absoluta partner in crime. Jag kan lita på honom i alla situationer och han har alltid min rygg. 
Sixten är också min PIC. Vi är Team Lundell och har alltid varit det. Vi gör allt tillsammans. Han står alltid på min sida, när någon skojbråkar med mig försöker han skydda mig. 


Vad får dig att skina som Little miss Sunshine?
Det är mycket det. När någon gör något bara för min skull. Att se Sixten utvecklas och lära sig nya saker. När någon visar uppskattning. När elever lyckas. Att jag kan få någon annan att skratta och må bra.

Vad är #goals för dig?
Att få vara med personer som gör mig glad. Att få vara frisk. Att få leva tillsammans med någon som gör mina dagar, alla dagar. Att känna sig harmonisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar