söndag 10 april 2016

Bakhelg

Det lilla barnet fyller snart två år och födelsedagskalasen närmar sig. Därför har jag ägnat denna helg åt att baka inför dessa. 
Igår började Sixten och jag dagen med en morgonpromenad. Sen bakade jag hallongrottor innan jag åkte och åt lunch med Lena i stan.

När jag kom hem var Sixten och Daniel ute, så jag gick in och bytte om innan jag gick ut jag också. Det blev sandlåde-häng, skogspromenad och det hela avslutades med att kasta stenar och pinnar i bäcken.




Jag skjutsade sedan Sixten till mamma där han sov över. Daniel och jag svidade om och åkte till Mandys och åt hamburgare. Så himla gott och trevligt.


Inatt sov jag nio timmar. Helt sjukt. Vi gick upp och åt frukost och sedan bakade jag mini-vaniljkrämbullar, chokladkaka och chokladbollar. Jag har också vikt och tvättat en tvätt, bäddat rent i sängarna, dammsugit hela huset, lagat mat och gjort matlådor. 

Nu ikväll kom Karin hit och vi gav oss ut på en kvällpromenad/joggingrunda. Jag har duschat, förberett väskor och frulle och har nu parkerat mig i soffan. Jag ska bara plocka fram kläder till imorgon, och sen är jag redo för en ny arbetsvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar