söndag 13 augusti 2017

Mallorca

Igår kom Jeppson och jag hem efter att ha varit en vecka på Mallorca. Det var en välbehövlig semester för mig. Innan vi åkte kände jag mig inte alls utvilad och redo för att möta hösten. Men det gör jag nu. 

Jag sov mig i princip igenom de tre första dagarna. Som alltid när jag är utomlands. Jeppson tyckte väl inte att jag var det roligaste resesällskapet, men han unnade mig det. Jag missade inte ett dopp eller en måltid, och det var tillräckligt för honom. Han har ju tillbringat sommaren här och sett mig gå upp alla tidiga morgnar, ta ett par strider med Sixten om dagen och gjort allt som måste göras.

Här kommer min sista semestervecka i bilder:




 








I onsdags, när vi kom upp från ett av våra dopp, var vår strandväska stulen. I den låg min mobil, pengar, mitt bankkort, körkort och diverse annat. Jag dränkte mina sorger i Sangria den kvällen.


I torsdags vaknade vi upp till regn. Vi kunde inte ens gå utanför hotellrummet, så vi låg och drog oss länge, läste och spelade kort. Framåt lunch klarnade det upp och vi passade på att åka till Palma. Vi strosade runt, åt glass och tittade på folk.





Vi tillbringade hela fredagen på stranden. Vi avslutade vår semester med att äta en tvårätters middag.



Idag fick jag så äntligen återse mitt barn. Som jag längtat efter honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar