måndag 1 maj 2017

Långledigt

I lördags hade Sixten sitt födelsedagskalas. Han var så exalterad hela dagen. Och när Sven, Johanna och Harry kom som de första gästerna till kalaset var han i sitt essä. Och så höll han igång hela kvällen. Han hade så roligt!

Han fick så många bra presenter och var överlycklig.



Jag älskar den här bilden på Sixten och Stella. Alltså, de här två. Bästisarna. Jag ser mig själv så mycket i Sixten här. Så brukar jag göra med honom när jag vill säga något viktigt.



Igår fick vi lite sovmorgon. Sixten fick brandmanskläder av Karin som han vill ha på sig hela tiden. Medan jag gjorde frulle, gjorde brandmannen Sixten detsamma på sin spis. 


Sedan åkte Sixten för att firas hos Daniel. Jag parkerade mig i soffan med Jeppson innan jag städade upp efter kalaset. 

Jag har varit så himla trött det senaste. Slut som artist, så att säga. Jag får ju lite svårt med språket när det blir så. Följande konversation mellan mig och Jeppson är ett bara ett exempel på många felsägningar:
J: Vad kallt det är.
A: Varför tar du inte på dig bältet? *Asgarv* Jag menar täcket.

Jag sa till Jesper tidigare i veckan att "på söndag vill jag inte göra någonting". Men såklart blir jag lite rastlös ganska fort. Vi gjorde oss i ordning och åkte till Ullervad där jag visade Jesper Kottholmen innan vi gick på fotbollsmatch.

Idag började jag dagen med en härlig löptur. Eller ja, härlig och härlig. Det var svintungt, men solen sken och jag fick en bättre tid än i fredags. Så summa summarum: härlig start på dagen!


När jag duschat, vikt och lagt in en tvätt gjorde jag kaffe till mig och Jeppson och kröp ner i sängen igen. Efter att vi ätit frulle gick vi ut i solen. Jag laddade mina batterier genom att göra ingenting, medan Jesper värmde upp inför sin fotbollsmatch. 


Nu är Sixten hemma igen och sover sött i sin säng. Han var väldigt trött efter att ha blivit firad i dagarna två. Imorgon är det dags för jobb igen. Väskorna är packade, matlådor gjorda och kläder är framlagda. Jag är redo för en ny arbetsvecka, med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar